U bent hier: Home » Energiebesparing stoom

Wij adviseren u op gebied van energiebesparing op stoom

Energiebesparing, dus minder CO2 uitstoot

Wilt u ook besparen op stoom? Energiekosten op uw stoomsysteem kunnen behoorlijk oplopen wanneer het systeem niet goed gebruikt wordt. Werken met stoom is natuurlijk een specifiek vak en dit moet men goed onder de knie krijgen. Voor energiebesparing op stoom kunnen wij na inventarisatie van het systeem advies geven. Daarna leert u in een stoom cursus de installatie efficiënter gebruiken. Nog steeds gebeuren er zeer veel ongelukken met stoom. Daardoor vinden wij het belangrijk dat een groot deel van de cursus focust op een goede en veilige manier leren omgaan met stoom. Wij leren u het systeem anders te starten en stoppen, alles over isolatie en bepaalde delen van de installatie buiten bedrijf te laten.

Twee keer kosten besparen!

Voor het bijwonen van een dagcursus stoom en condensaat betaalt u slechts €350,- per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, fris, lunch, deelname examen en cursus-map. De volledige cursus krijgt u op één dag. Wilt u de opleiding liever volgen in de avond? Dan betaalt u €320,- per persoon voor de volledige cursus verspreid over drie avonden. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor aangepaste trainingen. Dankzij deze opleiding zult u een grote energiebesparing en efficiëntie verhoging krijgen op uw stoomsysteem.

Een investering in een opleiding verdient zich erg snel terug!.

  • Dagopleiding
  • Eén dag
  • €350,- per persoon
  • Avondopleiding
  • 3 avonden
  • €320,- per persoon
  • Aangepaste, uitgebreide of speciale cursussen in overleg

Contacteer ons vandaag nog!

Voor advies zit u juist bij Stemotion, dé specialist in stoom. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen met onze stoomcursus? Dan kunt u nu contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@stemotion.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website of bellen met 013 – 534 80 37.


Contact
Home
Van Boxtel Internet